Barney gelijk tegen Taylor, Van Gerwen wint weer in Premier League Darts 2014

vangerwenDonderdag 27 maart 2014 stond alweer de 8e speelronde van de Premier League Darts 2014 op het programma. Met een paar heerlijke affiches kon deze avond niet misgaan. En als daar ook nog is goede uitslagen voor de Nederlanders bij zitten is het zeker een geslaagd avondje.

Michael van Gerwen versterkte zijn koppositie in de Premier League Darts 2014 door directe concurrent Peter Wright met 7-5 te verslaan. De andere Nederlander Raymond van Barneveld wist voor de zoveelste keer niet van aartsrivaal Phil Taylor te winnen. Hoewel de wedstrijd bij een stand van 3-5 de kant van Barney op leek te vallen teerde het kei en werd het uiteindelijk nog 6-6.

Adrian Lewis heeft zich nog niet duidelijk in de top 4 weten te nestelen. Als hij zou winnen van Dave Chisnall zou hij Raymond van Barneveld achter zich laten en op de 3e plek komen, maar dit verliep niet zoals hij het graag gezien gehad. Het werd 6-6, waar beide darters niet echt veel mee op schieten. Voor Wes Newton was het een druk avondje. Wegens ziekte in een eerdere speelronde stond vandaag naast zijn met 7-3 verloren wedstrijd tegen Gary Anderson ook de inhaalwedstrijd tegen Simon Whitlock op het programma. Deze wedstrijd was erg belangrijk voor Whitlock, hij moest namelijk winnen om nog kans te maken om door te gaan. Ook deze wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Hiermee is Simon Whitlock met nog 1 speelronde te gaan al de eerste degradant van de Premier League darts 2014.

Klik hier voor een overzicht van alle wedstrijden en de tussenstand van de Premier League Darts 2014.

Filed in: Darts
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.