RTL 7 gaat alle PDC World Tour toernooien uitzenden

rtl7De zender RTL 7 heeft gister bekend gemaakt dat het de darttoernooien van de PDC World Tour gaat uitzenden. Ook de dartsbond PDC heeft iets bekend gemaakt. Dit jaar komt er naast de PDC World Tour toernooien van Sydney en Dubai ook een PDC World Tour toernooi in Perth gespeeld gaat worden.

Dit nieuwe toernooi gaat de naam Perth Darts Masters heten en wordt gespeeld in het Challenge Stadium, Australiƫ van 22 t/m 24 augustus. Aan dit toernooi zullen 16 darters deelnemen aan dit driedaagse toernooi. Dit zijn 8 spelers van de PDC en 8 spelers uit Australiƫ/Nieuw-Zeeland. Van de PDC zijn dit de beste 6 na de UK Open en de overige twee zullen door middel van wildcards gekozen worden. De 6 beste van de PDC na de UK Open dit jaar, waarvan al bekend is dat ze mee gaan doen aan de Perth Darts Master zijn: Michael van Gerwen, Phil Taylor, Adrian Lewis, Simon Whitlock, Dave Chisnall en Peter Wright.

De acht spelers uit Australiƫ en Nieuw Zeeland kunnen deelnemen aan dit toernooi na het doorlopen van een kwalificatietoernooi. Het is op dit bekend nog niet bekend hoe dit kwalificatiesysteem in elkaar zit.

Naast de Perth Darts Masters die plaatsvindt van 22 t/m 24 augustus bestaat de PDC World Tour ook uit de Dubai darts Masters die plaatsvindt op 29 en 30 mei en de Sydney Darts Masters die plaatsvindt van 28 t/m 30 augustus.

Filed in: Darts Tags: , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.