Barneveld passeert Wright door zeges, Van Gerwen wint weer

vanbarneveldRaymond van Barneveld heeft in speelronde 10 van de PDC Premier League Darts 2014 zijn eerste van de twee wedstrijden gewonnen. Hij moest het opnemen tegen Dave Chisnall en wint de partij met 5-7. Later op de avond moet Van Barneveld het nog opnemen tegen directe concurrent Peter Wright, die beide twee partijen spelen in deze speelronde.

Ook de andere Nederlander Michael van Gerwen won zijn wedstrijd. Hij moest het opnemen tegen Robert Thornton en wint de wedstrijd met 7-5, waardoor Thornton zakt naar de laatste plaats. Van Gerwen daarentegen loopt uit op Wright, die zijn eerste wedstrijd van de avond verliest met 4-7 van de Schot Gary Anderson. Anderson passeert op zijn beurt weer Adrian Lewis in de tussenstand. Dat komt mede doordat Lewis zijn partij van de avond verloor tegen Phil Taylor. The Power won met 7-4 van Lewis.

Raymond van Barneveld wint ook zijn tweede wedstrijd in deze speelronde. Peter Wright verliest de partij met 5-7, waardoor Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld samen stevig de ranglijst aanvoeren als nummer 1 en 2.

Klik hier voor alle uitslagen en de tussenstand van de Premier League Darts 2014.

Filed in: Darts Tags: , , , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.