Van Gerwen verliest van Taylor, maar pakt Lewis, Barney verslaat Thornton

vangerwenMichael van Gerwen is er in speelronde 11 van de Premier League Darts niet in geslaagd om van Phil Taylor te winnen. Van Gerwen is al zo goed als zeker van de play-offs en kon zich een verliesbeurt wel veroorloven, maar hij moet later op de avond ook nog aantreden tegen Adrian Lewis en daar minimaal een punt pakken zou zijn positie heel erg verstevigen.

Lewis heeft op zijn beurt ook geen goede zaken gedaan door eerder op de avond niet te winnen van Gary Anderson. De Schot ging er met 7-4 met de winst vandoor en zet een klein stapje richting plaatsing voor de play-offs. Als Lewis later op de avond niet van Van Gerwen wint dan lijken de play-offs er dit seizoen niet meer in te zitten voor hem.

De andere Nederlander Raymond van Barneveld heeft een zeer verdienstelijke overwinning geboekt op Robert Thornton. The Thorn werd met maar liefst 1-7 verslagen en daardoor neemt Barney de koppositie van Van Gerwen over.

Dave Chisnall stond een ontmoeting met Peter Wright te wachten. Wright, die nog goede kansen maakt om bij de laatste 4 te eindigen, kon een overwinning wel gebruiken om zijn positie te verstevigen, maar dit lukte hem niet. Snakebite ging met 4-7 onderuit tegen Dave ‘Chizzy’ Chisnall.

Voor Van Gerwen en Lewis stond er nog een onderlinge ontmoeting op het programma, wat voor beide de tweede partij van de avond is. Van Gerwen kwam na een stand van 3-3 op voorsprong tot 6-3, maar Lewis kwam in een zeer sterke leg en uitgegooid op bullseye al snel terug tot 6-4. Van Gerwen zette nog een keer aan en pakte uiteindelijke de 11e en winnende leg. Van Gerwen wint van Lewis met 7-4.

Klik hier om alle uitslagen en de tussenstand van de Premier League Darts 2014 te bekijken.

Filed in: Darts Tags: , , , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.