Van Gerwen, Barney, Taylor en Anderson halen play-offs

vangerwenDe laatste speelronde van de Premier League Darts heeft plaatsgevonden en het is bekend welke 4 darters in de play-offs gaan strijden om de titel. Regerend Premier League winnaar Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Gary Anderson zijn de vier mannen die er dit jaar om gaan strijden.

Van Gerwen is op de eerste plek in de tussenstand geƫindigd, waardoor hij in de halve finale het tegen de nummer 4 Gary Anderson gaat opnemen. Voor Van Barneveld als nummer 2 staat dezelfde wedstrijd als vorig jaar te wachten tegen de nummer 3 Phil Taylor. Door deze loting zouden we dit jaar zomaar eens een Nederlandse finale kunnen krijgen in de Premier League Darts.

De Schot Peter Wright verloor van Michael van Gerwen in de laatste speelronde, waardoor hij al geen kans meer maakte op de play-offs. Hij had van tevoren gezegd dat hij Van Gerwen wel even in zou maken, maar hij ging met 5-7 ten onder aan de regerend Wereldkampioen. Raymond van Barneveld was al zeker van een plek bij de laatste 4 en had dus geen druk meer. Dat heeft gelijk geleid tot een 7-4 nederlaag op Gary Anderson. Anderson stelde hiermee wel zijn plek bij de laatste plek veilig. Ditzelfde gold ook voor Taylor, als hij zou winnen, dan hoorde hij bij de beste 3. En dit gebeurde ook. Hij versloeg de Schot Robert Thornton met 5-7.

Adrian Lewis moest het opnemen tegen Dave Chisnall. Voor beide stond er al niks meer op het spel. Lewis won deze partij met 4-7.

Klik hier voor alle informatie over de Premier League Darts.

Filed in: Darts Tags: , , , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.