Premier League Finale en halve finales vanavond op RTL 7

pdcNa 15 speelweken is de Premier League klaar voor de halve finales en de finale. De eindstrijd wordt geleverd in de O2 Arena in Londen. Vanaf 19:30 uur vanavond staan de mannen weer klaar om te strijden voor de Premier League Finale en halve finales.

Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Gary Anderson behoren tot de laatste vier en zullen vanavond in The O2 Arena in actie komen in de Premier League Finale en halve finales. De Nederlanders waren na speelweek 12 al verzekerd van de play-offs. Na de vijftiende en laatste reguliere speelweek hebben de Engelsman en de Schot zich kunnen toevoegen. Bij de laatste vier verkeert Raymond van Barneveld in het gezelschap van voormalige Premier League winnaars. The Man treft zesvoudig Premier League kampioen Phil Taylor in de strijd om de felbegeerde finaleplek. Titelverdediger Michael van Gerwen zal in de halve finale de degens kruisen met Gary Anderson, winnaar van de Premier League 2011.

Phil Taylor en Raymond van Barneveld treffen elkaar voor de derde keer in de play-offs van de Premier League Darts historie. Hun eerste ontmoeting bij de laatste vier gaat drie jaar terug. Op de Premier League 2011 sneuvelden beide grootheden in de halve finale nadat Taylor van Adrian Lewis verloor en van Barneveld zijn meerdere in de latere winnaar Gary Anderson moest erkennen. In dat jaar moest er om de derde/vierde plek gestreden worden. Phil Taylor wist de troostfinale van Barney te winnen. In 2013, het jaar waarin van Gerwen de titel pakte, kwamen de rivalen elkaar ook in de play-offs tegen. Zij troffen elkaar in de halve finale waar Phil Taylor de Nederlander te sterk af was. Van Barneveld heeft nog geen overwinning op Phil Taylor kunnen boeken in de geschiedenis van de Premier League Darts. Vier keer kwam het tot een gelijkspel.

Michael van Gerwen en Gary Anderson mogen vanavond het bal openen. Op de play-offs wordt er ook over best of 12 legs gespeeld. Tussen de halve finales en de finale wordt de finale het Jeugd Wereldkampioenschap gespeeld. Deze gaat tussen de Keegan Brown en Rowby-John Rodriguez.

De Premier League Finale en halve finales zijn vanaf 19:30 uur te zien op RTL 7.

Klik hier voor alle informatie over de Premier League Darts.

Filed in: Darts Tags: , , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.