World Cup of Darts vanavond, morgen en zondag op RTL 7

dartsVandaag begint het dartstoernooi voor landenteams, de World Cup of Darts. RTL 7 doet hier uitgebreid verslag van en brengt dit in drie avonden aan de kijkers in Nederland. Het toernooi vindt dit jaar van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juni plaats in Hamburg. In deze vierde editie is het deelnemersveld uitgebreid tot 32 teams van twee man. Nederland, dat als tweede geplaatst is, wordt vertegenwoordigd door wereldkampioen Michael ‘Mighty Mike’ van Gerwen en Raymond ‘Barney’ van Barneveld. Titelverdediger Engeland staat bovenaan de plaatsingslijst en zal wederom worden vertegenwoordigd door Phil ‘The Power’ Taylor en Adrian ‘Jackpot’ Lewis. RTL 7 zendt de wedstrijden uit.

In 2010 organiseerde de PDC voor de eerste keer in haar bestaan een toernooi voor landenteams. Deze eerste editie werd gewonnen door Nederland (Raymond van Barneveld en Co Stompé). Sinds 2012 wordt het toernooi in Duitsland gespeeld. De laatste twee jaar won Engeland met Taylor en Lewis. Vandaar dat zij ook favoriet zijn voor de zege in 2014.

World Cup of Darts is vandaag om 22:00 uur te zien op RTL 7, morgen om 18:00 uur te zien op RTL 7 en zondag om 18:00 uur te zien op RTL 7.

Filed in: Darts, Nieuws Tags: ,
 DVD algemeen

One Response to "World Cup of Darts vanavond, morgen en zondag op RTL 7"

 1. Herman Oost schreef:

  Kan genieten van Darts. Zelfs als RTL7 het uitzendt! Maar het geouwehoer door gewezen topspelers, baart me zorgen. Jezus, Stompje en c.s. lullen maar door en het ergste zijn de commentatoren die zich sinds een jaar of 2 vooral wijden aan randzaken tijdens de wedstrijden. Live! AJB! Ik zoek het wel op wanneer ik iets wil weten, stelletje betweters… Het lult maar door. Neem een voorbeeld aan Eurosport wanneer zij af en toe darts uitzenden!! Heerlijk kijken en horen hoe de pijlen het bord raken… Fijn verslag. En wat betreft reclame overtreft RTL7 Eurosport! Meer voor Mannen is meer aan Reclame!

  En morgen, pardon dinsdag, (toch ged.maandag) mogen we weer “genieten” van RTLZ… Veel reclame en bedrijven die zich profileren. Maar ook nog (ec) nieuws door snelle beursmannen met vooral nerveuse trekken. De meisjes niet uitgesloten, natuurlijk. (Wat een droefenis).

  RTL7 haalt haar kijkcijfers eigenlijk geheel en al aan VI Johan Derksen en cons. Op de maandag en vrijdag. En nu dan het WK voetbal. We kijken massaal naar Johan, etc. En zappen weg bij ergerlijke reclameblokken. Wij moeten onze verdiensten halen uit de reclame, zegt u? Ach, ontsla die beursjongens en er is veel gewonnen… haha! Kijk eens naar de kijkcijfers…

  Succes RTL7

  Herman

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.