VI Oranje krijgt steeds meer kijkers

vioranjeDe eerste week van VI Oranje verliep redelijk qua kijkers, maar het aantal kijkers liep steeds verder terug en dat kwam met name door de negatieve uitspraken van de heren in het programma. Sinds deze week, waarin Oranje met 2-0 won van Chili, zijn de heren weer wat positiever geworden en dat heeft grote invloed op de kijkcijfers. Ze zijn nu al een paar keer achter elkaar boven de miljoengrens uitgekomen. VI Oranje trok gister zelfs 1.174.000 kijkers.

De tegenligger van VI Oranje NOS Studio Brasil is een echt kijkcijferkanon dit WK Voetbal, maar of dat nou per se aan het programma zelf te danken is, is nog maar de vraag. NOS Studio Brasil wordt namelijk tussen de WK-wedstrijden uitgezonden op Nederland 1 en veel mensen schakelen tussen de wedstrijden niet over of laten de zender aanstaan als de wedstrijd is afgelopen. Desondanks blijft het programma toch erg goed bekeken en daar mogen ze best trots op zijn met 2.134.000 kijkers op dinsdag.

De wedstrijden zelf van gisteravond werden ook weer goed bekeken. ItaliĆ« – Uruguay wist 2.824.000 kijkers te trekken en dat is daarmee het best bekeken programma van dinsdag 24 juni 2014. Griekenland – Ivoorkust trok 2.047.000 kijkers. Japan – Colombia trok maar 391.000 kijkers, maar dat komt doordat deze wedstrijd tegelijk met Griekenland – Ivoorkust werd uitgezonden en daar meer op het spel stond.

Filed in: Kijkcijfers Tags: ,
 DVD algemeen

One Response to "VI Oranje krijgt steeds meer kijkers"

  1. C. LOKENBERG schreef:

    BEN WEER HELEMAAL GEK OP DIT PROGRAMMA.
    MET NAME SIERD DE VOS!

    GEWELDIG HOOR!

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.