Linda’s Zomerweek ook dit jaar goed bekeken

Banner 2 (TelevisieVolgen)Linda’s Zomerweek dat vorig erg goed bekeken werd, is ook dit jaar weer goed genoeg om die miljoengrens te passeren. Maar liefst 1.414.000 mensen zagen het gesprek tussen Linda de Mol en haar gasten Eva Jinek en Albert Verlinde. Linda’s Zomerweek moest alleen nog het achtuurjournaal, Droomhuis Gezocht en het journaal van half acht voor zich dulden.

Ook De Slimste Mens wist voor de zoveelste keer de miljoengrens te passeren. 1.286.000 mensen keken naar dit puzzelprogramma. Het programma van presentator Philip Freriks en jury Maarten van Rossum weet net als vorig jaar weken achter elkaar elke werkdag meer dan een miljoen mensen te boeien.

Het nieuwe seizoen van CSI: Crime Scene Investigation wist juist weer net niet de miljoengrens te passeren. De politieserie van RTL 4 trok 995.000 kijkers, waarmee het de top 10 sluit.

Voetbal International is ook aan zijn tweede uitzendweek van dit seizoen begonnen en trok een goede 681.000 kijkers. Ook na de tegenvallende kijkcijfers van het zomerprogramma VI Oranje, heeft de gewone Voetbal International net zo veel kijkers als voor de zomer.

Gister begon ook het tweede seizoen van de spelshow Atlas Suriname, waar diverse Bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan gaan. Dit werd niet zo goed bekeken als gehoopt. Een matige 425.000 kijkers stemde gisteravond af op NPO 3.

Filed in: Kijkcijfers Tags: 
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.