Weer ruim 8 miljoen kijkers voor Oranje

nederlandselftalGister heb we weer massaal ons Oranje aangemoedigd in hun strijd voor een plek in de kwartfinale. Maar liefst 8.083.000 mensen hebben dit met succes gedaan. De nabeschouwing van Nederland – Mexico werd zelfs door 8.718.000 mensen bekeken. NOS Studio Brasil trok gemiddeld 3.568.000 kijkers en ook de late wedstrijd wist nog veel mensen te boeien.

Wie wordt de tegenstander van Oranje in de kwartfinale? Wie dat wilde weten moest nog lang opblijven, want de wedstrijd Costa Rica – Griekenland, waar 3.133.000 mensen naar keken, was pas om kwart voor 1 afgelopen. Het eindige namelijk gelijk en ook in de verlenging werd niet gescoord. In de penalty’s won Costa Rica met 5-3 en daarmee zijn zij de volgende tegenstander van het Nederlandse elftal. De voorbeschouwing van Costa Rica – Griekenland wist ook nog 3.086.000 kijkers te boeien.

Voor de voetbaltalkshow VI Oranje was het ook weer een goede avond. Voor de zoveelste keer lagen de kijkcijfers van VI Oranje boven het miljoen, 1.072.000 om precies te zijn. Zo regeren de voetbalprogramma’s de top 7 van de kijkcijferlijst.

Naast voetbal was er ook nog andere sport op televisie gister. Het NK wielrennen op de weg voor heren heeft gistermiddag plaatsgevonden, waar 656.000 mensen op afstemden.

Filed in: Nieuws Tags: 
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.