Pointless: nieuw quizprogramma met Lucille Werner en Owen Schumacher

Juist zo min mogelijk punten moet je halen om de nieuwe quiz Pointless te winnen, vanaf vanavond dagelijks te zien bij de AVROTROS op NPO 1.

Lucille Werner was negen jaar het gezicht van Lingo. Toen dat programma ermee ophield, ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ze bij de BBC, waar Pointless al een paar jaar te zien is. Het doel van de quiz is zo min mogelijk punten te halen.

Een panel heeft de vragen die de spelkandidaten krijgen al een keer beantwoord. De spelkandidaten moeten dan het antwoord geven wat het minst of helemaal niet is gegeven door de panelleden. Lucille legt uit: ‘Stel dat de vraag is: ‘Noem een Europese hoofdstad.’ Dan moet je niet Londen of Parijs noemen, want die steden zullen door veel mensen genoemd worden. Maar kom je met Chisinau, de hoofdstad van MoldaviĆ«, dan scoor je waarschijnlijk een Pointless antwoord.’

Owen Schumacher is de medepresentator van Lucille. Hij zal de antwoorden en vragen van al dan niet komisch commentaar voorzien. Owen is bekend als komiek en won in 2014 de quiz De Slimste Mens, dus we kunnen gevatte commentaren verwachten.

Pointless is vanaf maandag 27 juli elke werkdag om 18:55 uur te zien op NPO 1.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.