De Wereld Draait Door vanavond terug met seizoen 11

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door. Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv- fragmenten en LuckyTV. Presentatie: Matthijs van Nieuwkerk.

Met in deze uitzending:

-Nieuw boek Connie Palmen: ‘Jij zegt het’

Er komt weer een nieuw boek uit van Connie Palmen! Volgende week ligt ‘Jij zegt het’ in de winkels. Het boek gaat over ‘het beroemdste liefdespaar uit de moderne westerse literatuur’, Ted Hughes en Sylvia Plath. Hij was een Engelse dichter en schrijver van kinderboeken, zij een Amerikaanse dichteres, romanschrijfster en essayiste. In ‘Jij zegt het’ wordt vanuit Hughes perspectief teruggekeken op een huwelijk waarbij Plath op 11 februari 1963 zelfmoord pleegt. Net als Palmen’s boeken ‘I.M.’ en ‘Logboek van een onbarmhartig jaar’, staan ook in ‘Jij zegt het’ liefde en de dood centraal.

Lucas Hamming is komend seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. Dat maakte Matthijs van Nieuwkerk bekend in het radioprogramma van Giel Beelen. Lucas brak door in het tv-programma Beste Singer-Songwriter van Nederland, werd vervolgens door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en scoorde een Megahit met de single Mojo Mischief.

Het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door begint maandag 31 augustus om 19:00 uur en is elke werkdag te zien.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.