Wat er woensdagavond te zien is op televisie

De Kennis van Nu: Afvallen met Diederik
Terwijl de meesten zich in de vakantie eens lekker lieten gaan, gooide Diederik Jekel het roer om. Met een BMI van tegen de dertig ging hij de strijd aan met de overtollige kilo’s. Keihard trainen, gezond eten, hypnosesessies en ijskoud douchen; hij heeft er alles aan gedaan om een gezond gewicht te bereiken. Hoeveel is hij afgevallen en gaat hij het op lange termijn ook volhouden?

De Kennis van Nu is het wekelijkse wetenschapsprogramma van de NTR, gepresenteerd door Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen en is elke woensdagavond om 19:20 uur te zien op NPO 2.

Van je vrienden moet je het hebben
Vanavond start de nieuwe spelshow ‘Van je vrienden moet je het hebben’, waarin twee teams van vier vrienden, collega’s of familieleden tegen elkaar strijden in allerlei humoristische en gênante opdrachten. Het team dat er in slaagt de opdracht te winnen, krijgt geld voor hun jackpot. Het verliezende team moet de show verlaten. Ze hebben nog één kans om in het spel te blijven, door een extreem gênante of pijnlijke verliezersopdracht uit te voeren, waarbij hun vriendschap tot het uiterste wordt getest. Slagen ze daarin, dan blijven ze in het spel, maar anders worden ze vervangen door een van de gretige reserveteams die backstage zitten te wachten. Aan het eind van iedere aflevering bepaalt de laatste opdracht welk team er met een flink geldbedrag vandoor gaat. Maar de vraag is: hoeveel hebben ze voor elkaar en het geld over?

Van je vrienden moet je het hebben wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Nicolette Kluijvert en is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5.

De Zomer Voorbij
”Deze Zomer Voorbij zal anders zijn dan normaal… maar we gaan er alles aan doen er een top seizoen van te maken!”, zegt Lange Frans aan het begin van de eerste aflevering van De Zomer Voorbij. Hij doelt op het overlijden van de bekende Volendamse manager. “Ik wil graag beginnen met een toost voor onze Volendamse vrienden en vooral hun vriend en manager Jaap Buijs”. Het wordt voor het eerst in de De Zomer Voorbij dat Jan Smit en 3J’s ontbreken bij de muzikale reis, die dit jaar plaatsvindt in Spanje. Elke dag is een van de gasten de reisleider. Naast een diversiteit aan activiteiten wordt er uiteraard ook weer volop muziek gemaakt. “En nu gaan we er keihard een mooie Zomer Voorbij van maken”.

De Zomer Voorbij in het nieuwe jasje is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 3.

Extreem Jaloers
Groen zien van jaloezie, iedereen maakt het wel eens mee in het leven. Jaloezie is een emotie die, net als blijdschap, angst, boosheid en verdriet, onlosmakelijk met ons menszijn verbonden is. Maar wat als de jaloezie extreme vormen aanneemt? In het nieuwe RTL 4-programma ‘Extreem jaloers’ helpt Froukje de Both koppels bij wie de relatie ernstig lijdt onder jaloezie.

Extreem Jaloers met Froukje de Both is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Tussen Kunst en Kitch
Tussen Kunst en Kitsch is weer terug. Met vanaf vanavond niet alleen nieuwe afleveringen, maar ook een nieuwe presentator. Frits Sissing heeft het stokje overgenomen van Nelleke van der Krogt, die onlangs met pensioen ging.

Tussen Kunst en Kitsch met Frits Sissing is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Beste Kijkers
Er valt zoveel te beleven op televisie dat het eigenlijk onmogelijk is om alles te zien. Ruben Nicolai gaat hier iets aan doen. In het nieuwe programma ‘Beste Kijkers’ blikt Ruben terug op de leukste, grappigste en ontroerendste TV-fragmenten van de afgelopen week. Dit doet hij samen met zijn vaste teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens, die ieder wekelijks een bekende Nederlander meebrengen. De inzet: wie is de Beste Kijker? Ook de hulp van de kijkers zelf wordt ingeroepen. Zij kunnen Ruben laten weten welke fragmenten zij absoluut terug willen zien in de volgende aflevering.

Beste Kijkers met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens is elke woensdagavond om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Krijg De Kleren
Vanaf vanavond schittert Gordon als presentator in het nieuwe RTL 5-programma ‘Krijg De Kleren’. In dit komische spelprogramma strijden wekelijks 50 shopaholics om de hoofdprijs van 10.000 euro shoptegoed. Die gigantische prijs wordt natuurlijk niet zomaar verloot, daar moeten de dames wel wat voor doen… Maar de afvalrace is hard. Genadeloos hard. Het is een race tegen elkaar en tegen de klok. Wie is het meest fanatiek en overleeft de vijf rondes en de finale? Dat wordt uiteindelijk mede bepaald door juryleden fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer en haar-en make up artist Mari van de Ven.

Krijg De Kleren met Gordon als presentator is elke woensdagavond om 21:30 uur te zien op RTL 5.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.