De donderdagavond op televisie

Expeditie Robinson
Vanavond barst de meest spannende strijd weer los bij RTL 5 met een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’. Bekende Nederlanders reizen samen met het presentatie-duo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om zich te onderwerpen aan de meest uitdagende en avontuurlijke opdrachten. Dit seizoen zorgt wederom voor spannende taferelen, heftige emoties en onverwachte eilandraden; de kandidaten zijn in hun strijd naar de titel ‘Expeditie Robinson 2015’ nog meer dan ooit op zichzelf aangewezen zonder enige vorm van luxe.

Expeditie Robinson is vanaf 3 september elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Nederland – IJsland
Het Nederlands elftal wacht nog vier finales op weg naar het EK voetbal van 2016 in Frankrijk, te beginnen met de interlands tegen IJsland (vanavond) en Turkije (komende zondag). In Groep A van de EK-kwalificatiecyclus staat Nederland derde. Tsjechië en IJsland staan boven ons land, dat Turkije net voor blijft op de ranglijst. Beide cruciale EK-kwalificatiewedstrijden zijn live te volgen bij de NOS.

De wedstrijd Nederland – IJsland wordt gepresenteerd door Tom Egbers en is vanavond om 20:40 uur te zien op NPO 3.

Dance Dance Dance – The Kickoff
‘Dance Dance Dance’ is hét nieuwe RTL 4-zaterdagavondprogramma. In deze danssensatie, te zien vanaf komende zaterdag, schitteren vijf bekende Nederlanders samen met hun eigen partner, familielid of collega en dansen op verbijsterende wijze de sterren van de hemel. Het niveau is hoog, de voorbereidingen loodzwaar en de performances zijn op z’n minst spectaculair te noemen. Gebruik makend van de nieuwste digitale technieken storten de deelnemers zich vol overgave in dit nieuwe dansavontuur. Humberto Tan met dochter Julia, ‘GTST’-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, ‘Moordvrouw’-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil verpletteren heel Nederland met hun dance skills.

Dance Dance Dance – The Kickoff is vanavond om 21:30 uur te zien op RTL 4 en het volledige programma is elke zaterdag om 20:00 uur te zien ook op RTL 4.

Hoe heurt het eigenlijk?
In de vijfde serie van Hoe heurt het eigenlijk? gaat presentator/polderdandy Jort Kelder door waar Amy Groskamp Ten Have moest afhaken: etiquette voor de moderne mensch. Want hoe gedragen we ons in het verkeer, op (verkleed)partijtjes en – vooral – met moderne media? Hoe heur je te communiceren per mail en met de mobiele telefoon? Appen tijdens een vergadering of aan de dis – kan dat? Wat schrijf je nog wel op papier en wat te doen met ingewikkelde dresscodes? Deze en talloze andere alledaagse etiquette-kwesties behandelt onze presentator uiteraard met de voor hem bekende knipoog.

Hoe heurt het eigenlijk? met Jort Kelder is elke donderdag om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Bluf
Vanavond begint het tweede seizoen van Bluf. Deze Nederlandse dramaserie draait om de goede vrienden Philip, Tjé, Hein en Mark, wiens leven volledig verandert als Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. Het pokertalent Julian is het nieuwste lid van de vriendengroep. Gezamenlijk beleven ze allerlei avonturen vol humor, spanning, vriendschap en seks.

Het tweede seizoen van Bluf is elke donderdag om 21:45 uur te zien op RTL 5.

Alles voor je kind
Hoever ga je als ouder om je kind de absolute top te laten bereiken? In haar nieuwe KRO-NCRV programma Alles voor je kind volgt Katja Schuurman een jaar lang ouders van acht jonge talenten. Het leven van deze ouders staat volledig in het teken van het nastreven van die ene droom van hun kind; van kitesurfster tot pianist, van balletdanseres tot autocoureur. Hoe ver ga je in je ouderliefde als je kind een enorm sportief of muzikaal talent bezit? Ga je alle weekenden, alle vakanties eraan spenderen? Verhuizen, van baan veranderen of zelfs emigreren? En is dit alle tijd, geld en moeite uiteindelijk waard?

Alles voor je kind met Katje Schuurman is elke donderdag om 22:15 uur te zien op NPO 1.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.