De vrijdagavond op televisie

Galapagos
De NTR zendt de komende weken de driedelige serie Galapagos uit, met David Attenborough. Deze visueel overdonderende serie voert de kijker mee op een epische verkenningstocht door tijd en ruimte op zoek naar een antwoord op een van de grootste mysteries van onze planeet: hoe de buitengewone rijkdom aan leven op aarde heeft kunnen ontstaan. De unieke planten- en diersoorten aan de hand waarvan dit unieke verhaal wordt verteld, komen slechts op één plek voor, een levend laboratorium waar het leven zich al honderdduizenden jaren in volkomen isolement afspeelt. Het grootse natuurexperiment van onze aarde: de Galapagos-eilanden.

Galapagos met David Attenborough is elke vrijdag om 19:25 uur te zien op NPO 2.

K3 zoekt K3
In samenwerking met Studio 100 gaan televisiezenders VTM (België) en SBS6 (Nederland) op zoek naar de nieuwe K3. In het nieuwe tv-programma ‘K3 zoekt K3’ wordt samen met Karen, Kristel en Josje gezocht naar een nieuwe bezetting voor de populairste meidengroep van de Lage Landen. Niemand minder dan Gerard Joling presenteert deze groots opgezette show, samen met de Belgische zanger en presentator Niels Destadsbader.

De zoektocht K3 zoekt K3 is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS 6.

Twee voor Twaalf
‘2 voor 12’ wordt al vanaf 1971 uitgezonden door de VARA. De quiz maakt zijn naam helemaal waar: Twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.

Twee voor Twaalf met Astrid Joosten is elke vrijdag om 20:25 uur te zien op NPO 2.

College Tour
Vanavond start een nieuw seizoen van College Tour. De nieuwe gasten voor het komende seizoen zijn actrice Halina Reijn, politicus Jeroen Dijsselbloem, Brabants bekendste zanger Guus Meeuwis en rocklegende Rod Stewart.

Het nieuwe seizoen van College Tour met Twan Huys is elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 3.

In de ban van de Condor
In de ban van de condor is de nieuwe gameshow met BN’ers en vogelaars: een unieke combinatie die op de Nederlandse televisie niet eerder is vertoond. De presentatie is in handen van Tooske Ragas. In elke aflevering worden bekende Nederlanders met hart voor de natuur gekoppeld aan gepassioneerde vogelaars. Acht weken lang gaan zij de strijd met elkaar aan. Welke BN’er en welke vogelaar vormen samen het sterkste team? Wie van hen houdt zich staande in deze onbekende wereld? En wie raakt helemaal ‘in de ban van de condor’?

In de ban van de Condor is elke vrijdag om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Kanniewaarzijn
Vanavond start een nieuw seizoen van Kanniewaarzijn. Centrale presentator Astrid Joosten stelt – ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten – in dit programma absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.

Kanniewaarzijn is elke vrijdag om 22:20 uur te zien op NPO 1.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.