De zaterdagavond op televisie

Eigen Huis & Tuin
Het ‘Eigen Huis & Tuin’-team is komend seizoen vernieuwd en verdubbeld. Het nieuwe klusteam bestaat uit maar liefst zes gezichten: onze bekende presentatrices Froukje de Both en Evelyn Struik, oud en vertrouwd klusser Thomas Verhoef en tuinman Lodewijk Hoekstra en onze nieuwe aanwinsten Boer Tom en klusvrouw Miranda Leijstra. Ze hebben alle zes maar één doel: heel Nederland aan het klussen krijgen, want zelf dingen maken is en blijft de trend voor komend seizoen.

Eigen Huis & Tuin met Boer Tom is elke zaterdag om 18:05 uur te zien op RTL 4.

Dance Dance Dance
‘Dance Dance Dance’ is hét nieuwe RTL 4-zaterdagavondprogramma. In deze danssensatie schitteren vijf bekende Nederlanders samen met hun eigen partner, familielid of collega en dansen op verbijsterende wijze de sterren van de hemel. Het niveau is hoog, de voorbereidingen loodzwaar en de performances zijn op z’n minst spectaculair te noemen. Gebruik makend van de nieuwste digitale technieken storten de deelnemers zich vol overgave in dit nieuwe dansavontuur. Humberto Tan met dochter Julia, ‘GTST’-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, ‘Moordvrouw’-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil verpletteren heel Nederland met hun dance skills.

Dance Dance Dance is elke zaterdagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Krabbé zoekt Van Gogh
Vanavond start de zesdelige serie ‘Krabbé zoekt Van Gogh’ over Vincent van Gogh. Het is dit jaar 125 jaar geleden dat Van Gogh overleed in Auvers-sur-Oise. Dit vormt de aanleiding voor allerlei activiteiten in binnen- en buitenland. Maar bovenal voor deze bijzondere serie op NPO 2, gepresenteerd door schilder en acteur Jeroen Krabbé.

Krabbé zoekt Van Gogh is zes weken lang op de zaterdag om 20:25 uur te zien op NPO 2.

Dit Was Het Nieuws
Het satirische programma ‘Dit Was Het Nieuws’ gaat van start met twee nieuwe teamcaptains. De jonge stand-up comedians Martijn Koning en Daniël Arends nemen de scepter over van Raoul Heertje en Thomas Acda. Vanaf vanavond gaan zij scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf, zoals altijd onder leiding van presentator Harm Edens die zal proberen de chaos te beperken.

Dit Was Het Nieuws met nieuwe teamcaptains is elke zaterdag om 22:30 uur te zien op RTL 4.

Jubileumconcert Di-Rect
DI-RECT heeft z’n 15-jarig jubileum gevierd in Den Haag. Op zaterdagavond 29 augustus gaf de Haagse band een eenmalig concert aan het strand van Scheveningen. Tijdens de muziekshow, die vanavond wordt uitgezonden, zijn er gastoptredens van onder andere de voormalige DI-RECT zanger Tim Akkerman, Guus Meeuwis, Waylon, Kane-gitarist Dennis van Leeuwen en Miss Montreal.

Het Jubileumconcert van Di-Rect is zaterdag om 22:30 uur te zien op NPO 3.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.