Finale It Takes 2 zaterdagavond bij RTL 4

De zangcompetitie ‘It Takes 2’ bereikt morgenavond zijn muzikale climax bij RTL 4. In een superspannende finale is duidelijk welke stem op het podium domineert: die van Fatima Moreira de Melo, Jan Kooijman, Marlijn Weerdenburg of Jan Versteegh. Alle vier hebben de afgelopen weken een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt onder de ervaren vleugels van respectievelijk Glennis Grace, Waylon en Trijntje Oosterhuis. In de allesbeslissende finale gaan de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben.

Naast duetten met hun eigen prof, vormen de finalisten in deze slotfase ook duo’s met Nederlandse gastartiesten. Zo claimt Jan Versteegh de bühne met de Ladies of Soul, vormt Fatima een perfecte combinatie met Xander de Buisonjé, gaat het dak eraf als de stemmen van Jan Kooijman en Sharon Doorson samenkomen en vormt Marlijn een powerduo met Berget Lewis.

Jury Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank hebben de lastige taak om alle optredens te beoordelen, terwijl het publiek uiteindelijk beslist wie vocaal het sterkst én meest favoriet is. Wie gaat als trotse ‘It Takes 2’-winnaar naar huis? De presentatie van deze laatste uitzending is in vertrouwde handen van Chantal Janzen en Gordon.

De finale van It Takes 2 is zaterdagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.