Jan Versteegh wint eerste seizoen van It Takes 2

De zangcompetitie ‘It Takes 2’ bereikte zaterdag 23 april zijn muzikale climax bij RTL 4. In een superspannende finale bleek Jan Versteegh na drie optredens vocaal de sterkste. Jan werd meerdere malen met een 10 beoordeeld, terwijl John Ewbank en Angela Groothuizen het zelfs zo goed vonden dat ze een 11 wilden geven.

Alle vier de BN’ers hebben de afgelopen weken een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt onder de ervaren vleugels van Glennis Grace, Waylon en Trijntje Oosterhuis. In de allesbeslissende finale gingen de vier overgebleven kandidaten overtuigend te werk, om te laten horen dat ze serieus veel noten op hun zang hebben.

Naast duetten met hun eigen prof, vormden de finalisten in deze slotfase ook duo’s met Nederlandse gastartiesten. Zo claimde Jan Versteegh de bühne met de Ladies of Soul, vormde Fatima een perfecte combinatie met Xander de Buisonjé, ging het dak eraf toen de stemmen van Jan Kooijman en Sharon Doorson samenkwamen en vormde Marlijn een powerduo met Berget Lewis.

Aan het eind van de uitzending werd al een klein beetje duidelijk dat er waarschijnlijk een tweede seizoen van It Takes 2 gaat komen.

Filed in: Nieuws
 DVD algemeen
© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.