WK Hockey 2014 te volgen bij de NOS

hockeyZaterdag 31 mei start het WK Hockey 2014, wat voor het eerst in zestien jaar weer in Nederland wordt georganiseerd. In Den Haag wordt van 31 mei tot en met 15 juni het WK Hockey 2014 gespeeld in het Kyocera Stadion en het GreenFields Stadion. Er worden tijdens dit WK Hockey 2014 in totaal 76 duels gespeeld, waarvan er 24 door de NOS zullen worden uitgezonden. De regionale zender Omroep West zegt zelf dat bij hun alle wedstrijden van het WK Hockey 2014 zullen worden uitgezonden.

Natuurlijk zijn ook bij de NOS alle wedstrijden te volgen, maar dan wel via NOS.nl. De NOS is zelfs host broadcaster, wat betekent dat zij de wedstrijdbeelden vanuit het Kyocera Stadion verzorgt voor de rest van de wereld.

““De uitgebreide aandacht voor de WK hockey onderstreept dat de NOS er is voor alle sporten, en niet alleen voor voetbal.””, aldus hoofdredacteur Maarten Nooter van NOS Sport. ““Het is dit jaar bovendien het tweede grote sportevenement waarvan wij host broadcaster zijn, na het WK veldrijden in februari. En dan komen de WK BMX en de WK roeien er nog aan.””

NOS Studio Sport zendt op de wedstrijddagen twee wedstrijden live uit, waaronder in elk geval de wedstrijden van de Oranje mannen en vrouwen. Speelt Oranje, dan is het duel onderdeel van een twee uur durende live uitzending vanuit de skybox van het Kyocera stadion. De Oranje mannen en vrouwen spelen zelf altijd in het Kyocera Stadion.

De presentatie is in handen van Jeroen Stomphorst en Dione de Graaff. Zij zullen afwisselend aan de desk staan en ze worden bijgestaan door de oud-internationals Fatima Moreira de Melo als de Oranje-vrouwen spelen en Jacques Brinkman als de Oranje-mannen spelen. Te gast bij de overige wedstrijden zijn onder andere Floris Evers, Roderick Weusthof, Maartje Goderie, Minke Booij, Marilyn Agliotti en Minke Smeets-Smabers.

NOS Studio Sport WK Hockey 2014 is van 29 mei tot en met 15 juni elke dag om 15:45, 16:40 en 17:30 uur te zien op Nederland 1.

Filed in: Nieuws, Sport Tags: ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.