Postcode Loterij Miljoenenjacht kinderspel vergeleken bij Miljardenjacht in US Powerball

Miljoenen Nederlanders kijken, tijdens het seizoen, naar de wekelijkse uitzendingen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht. Goed nieuws: vanaf 13 maart kun je weer genieten van een nieuwe serie uitzendingen van deze populaire spelshow, waarbij in elke aflevering 500 kandidaten, afkomstig uit tien Nederlandse wijken, ofwel postcodegebieden, strijden om een felbegeerde finaleplaats.

In een spel dat vier ronden beslaat en waarin algemene kennis en reactiesnelheid doorslaggevend zijn, vallen 499 kandidaten af, waarna de enige overgebleven speler het finalespel om een bedrag van €5 miljoen speelt. De Postcode Loterij Miljoenenjacht is een enerverend, enigszins gecompliceerd spel, en het is dan ook niet gek dat elke zondagavond miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd zijn. Zeker, de timing is goed en de show is een leuke afsluiting van het weekend voor degenen die het zondagavond het liefst rustig aan doen. Maar voor échte loterij fans zijn er veel interessantere opties!

Nederlandse loterijen zijn de moeite waard…

Nederland kent een groot aantal loterijen, waarvan de Staatsloterij, de Postcode Loterij en de Lotto de bekendste, en ook de meest lucratieve, zijn. De prijzen die spelers in deze loterijen kunnen winnen, lopen – zeker bij bijzondere gelegenheden zoals Koningsdag en Oudejaarsavond – op tot aanzienlijke bedragen van ettelijke tientallen miljoenen euro’s! Veel Nederlanders spelen dan ook regelmatig, of zelfs altijd, mee in één of meerdere nationale loterijen. Wat vele loterij liefhebbers waarschijnlijk niet weten, is dat er buiten onze landsgrenzen nog zoveel meer moois op loterij gebied te vinden is! De grootste loterijen ter wereld vind je in de Verenigde Staten, en ook elders in Europa zijn loterijen te vinden waarbij onze Nederlandse loterijen bij verbleken.

…maar het grote geld ligt elders!

Ooit gehoord van de EuroMillions loterij? Of van de Amerikaanse Powerball loterij misschien? Die laatste verbrak eerder dit jaar het record voor de grootste jackpot ooit met een ongelooflijk bedrag van $1,58 miljard! Die jackpot werd door drie winnaars gedeeld, die dus allemaal een bedrag van ruim $500 miljoen wonnen! Onvoorstelbaar, niet? Maar desalniettemin wél waar! En aan de overkant van de Atlantische Oceaan zijn jackpotprijzen van honderden miljoenen geen uitzondering, eerder regel!

De hamvraag die op ieders lippen brandt, is natuurlijk: “kan ik in deze buitenlandse loterijen meespelen en prijzen winnen?” Ja, dat kan – zonder enig probleem zelfs! Er zijn verschillende aanbieders die loten verkopen voor een reeks van loterijen over de hele wereld. Eén van de bekendste en meest gerespecteerde aanbieders is theLotter, waar je online loten kunt aanschaffen voor de grootste loterijen ter wereld, waaronder US Powerball, EuroMillions, US Mega Millions, de Italiaanse SuperEnalotto en de Spaanse La Primitiva. In totaal kun je via theLotter loten kopen voor bijna 50 loterijen, en op de website kun je zelfs loterij uitslagen checken van ruim 80 internationale loterijen!

Hoe werkt de service van theLotter?

Om bij theLotter te kunnen meespelen, heb je allereerst een account nodig. Zo’n spelersaccount maak je een een paar minuten aan, en tijdens dat proces bepaal je ook jouw standaard betaalmethode, waarvoor je kunt kiezen uit een groot aantal opties. Tja, loten zijn nu eenmaal niet gratis. Maar wees gerust, de enige commissie die theLotter in rekening brengt, zit inbegrepen bij de prijs van een lot. Over gewonnen prijzen betaal je theLotter geen cent! Na het afdragen van eventuele belastingen (lokaal en in Nederland) is het volledige prijsbedrag voor jou. In de volgende (engelstalige) video zie je precies hoe de service van theLotter werkt.

Meespelen kan op verschillende manieren – altijd 100% veilig

Het belangrijkste om te weten, is natuurlijk dat jouw deelname gegarandeerd is nadat je via de site een lot hebt gekocht. Dat is bij theLotter prima geregeld. Zodra je een lot hebt gekocht, krijg je daarvan bevestiging per e-mail. De bevestiging vermeldt niet alleen de aankoop van het betreffende lot, maar ook de door jou geselecteerde getallen en eventuele andere gekozen speelopties. Ook in jouw persoonlijke account vindt je de aankoopgegevens terug, die worden aangevuld met een scan van het lot zodra onze lokale vertegenwoordiger het lot bij een officieel verkooppunt heeft aangeschaft. Het originele lot wordt veilig in de kluis bewaard.

Loten koop je bij theLotter online, en die kun je aanschaffen op elk moment dat het jou uitkomt, met behulp van de techniek die je bij de hand hebt. Dat kan een pc of laptop zijn als je thuis zit of aan het werk bent, maar net zo goed een tablet of een mobieltje – zolang je maar over een internetverbinding beschikt! Het is supersimpel!
Natuurlijk hoef je niet weg te zappen als de Postcode Loterij Miljoenenjacht op TV is, maar denk zeker eens aan de mogelijkheden die je hebt om over de grens mee te spelen om jackpots en secundaire prijzen die in Nederland ondenkbaar zijn.

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.