Wie is de Mol? 2015 (AVROTROS)

wie is de mol? 2015Donderdag 1 januari 2015 begint het 15e seizoen van Wie is de Mol?. Heel televisieliefhebbend heeft hier op zitten wachten en er is ondertussen al aardig wat bekendgemaakt over dit nieuwe seizoen. Zo zijn bijna alle kandidaten al bekend en ook waar het gefilmd is. Rik van de Westelaken, één van de kandidaten, had al een foto op Twitter geplaatst en een volger van hem herkende de achtergrond. In de eerste week van november is de locatie ook door de AvroTros bekendgemaakt; de opnames van Wie is de Mol? 2015 vinden plaats in Sri Lanka. Vanaf 1 januari 2015 is Wie is de Mol? seizoen 15 weer elke donderdag te zien rond half 9 op NPO 1. Vorig seizoen was Susan Visser de Mol, Sofie van den Enk de Winnaar en Freek Bartels de verliezen finalist. De presentatie van dit seizoen ligt ook weer in de handen van oud-deelnemer Art Rooijakkers

Kandidaten Wie is de Mol? 2015

  • Rik van de Westelaken
  • Marlijn Weerdenburg
  • Viktor Brand
  • Evelien Bosch
  • Pieter Derks
  • Carolina Dijkhuizen
  • Chris Zegers
  • Ajouad El Miloudi
  • Martine Sandifort
  • Margriet van der Linden

Kandidaten Wie is de Mol? 2015

Rik van de Westelaken
Rik van de Westelaken studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn carrière op 17-jarige leeftijd bij omroep Kersenland (later Skyline RTV) in Uden en werkte daarna tot 1999 voor de Amsterdamse lokale omroep AT5 op de nieuwsredactie als redacteur, verslaggever en presentator. Inmiddels kent iedereen hem als verslaggever en presentator van het NOS Journaal.

Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en studeerde daarvoor muziektheater aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. In 2010 richtte ze samen met Helge Slikker het duo Miss Molly & Me op dat dit jaar te zien is in de theatertour TRAVELERS. 2013 stond in het teken van Marlijn’s televisiedebuut. Sinds dat jaar speelt ze de titelrol van de serie Danni Lowinski.

Viktor Brand
Na zijn studies tolkvertaler en journalistiek werkte Viktor Brand bij de sportredactie van RTL 4 waar hij Tennis Report presenteerde. Hierna stapte hij over naar SBS 6 waar hij onder meer presentator was van programma’s als Hart van Nederland, Temptation Island, Holland’s Got Talent en de vroege editie van Shownieuws. Vanaf 2014 presenteert Viktor VT Wonen en het programma Hoeveel ben je waard?, waarvan in het voorjaar 2015 het tweede seizoen te zien is.

Evelien Bosch
Evelien Bosch studeerde eind jaren ’90 als programmamaker/regisseuse tv af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na haar studie bood BNN haar een baan aan als radio verslaggever en producer. In 2005 maakte Evelien de stap naar televisie toen zij voor MTV samen met Dennis Weening het wekelijkse muziekprogramma Brand New Live ging presenteren. Sinds oktober 2007 maakt Evelien verschillende programma’s voor de NCRV. Tot halverwege 2014 presenteerde Evelien Zapplive en sinds najaar 2014 presenteert ze Willem Wever.

Pieter Derks
Pieter Derks volgde de kleinkunstopleiding aan de Koningstheateracademie van ‘s-Hertogenbosch. In 2004 won hij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en stond in de voorrondes van het Leids Cabaret Festival. In 2005 won hij de publieksprijs van de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Tussen 2012 en 2014 sloot Pieter de week af in het VARA programma De Wereld Draait Door. Van april 2012 tot april 2014 heeft hij met ‘Van Nature’ langs de Nederlandse theaters getourd. Ook schrijft Pieter columns voor BNN op NPO Radio 1. In 2014 en 2015 toert hij met zijn voorstelling ‘Zo goed als nieuw’ door het land.

Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen studeerde zang aan het Conservatorium in Groningen. Op 16-jarige leeftijd werd ze gekozen voor de meidengroep PattyCash. In 2000 deed Carolina mee aan De Grote Prijs van Nederland in de categorie R&B/Hip Hop en behaalde een finaleplaats in poptempel Paradiso. In 2001 sleepte Carolina haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de musical Aida, daarop volgde de The Lion King. Afgelopen theaterseizoen speelde ze de hoofdrol in Sister Act. Carolina was als actrice te zien in diverse tv-series en films. Eind augustus maakte ze haar presentatiedebuut en presenteerde de Musical Sing-a-Long samen met Frits Sissing. Momenteel is Carolina te zien in het zevende seizoen van ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en in november staat zij in de Ziggo Dome met Musicals in Concert.

Chris Zegers
Chris Zegers studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn afstuderen was hij als econoom een jaar werkzaam in Singapore. Zijn eerste televisierol kreeg hij in de VARA-serie Oppassen. Daarna was hij te zien in diverse series en films. Chris speelde van 2004 tot 2014 in de rockband The Hudson Five en was als zangsolist verbonden aan het klassieke Noord Nederlands Orkest. In 2012 maakte hij voor BNN het muziekprogramma Hit the Road. Sinds 2001 maakt Chris vrijwel onafgebroken reisprogramma’s zoals One Way Ticket, Yorin Travel, RTL Travel en op dit moment 3 op Reis.

Ajouad El Miloudi
Ajouad El Miloudi begon zijn tv-carrière bij de lokale Amsterdamse zender AT5. Daarna ging hij de slag bij de KRO waar hij diverse programma’s presenteerde, waaronder De Rekenkamer, Keuringsdienst van Waarde en Puberruil Zapp. Ook ging Ajouad aan de slag voor BNN, waar hij onder andere verslag deed van vele muziekfestivals. In 2010 ontving Ajouad uit handen van Sacha de Boer de Philip Bloemendal Prijs voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers. Onlangs heeft Ajouad zijn ‘Pasticceria’ geopend, een ontbijt/lunch en brunch zaak in de Pijp in Amsterdam.

Margriet van der Linder
Margriet van der Linden (1970) is journaliste. Ze groeide op in Ridderkerk in een christelijk milieu. Na de middelbare school studeerde ze aan de Hogeschool voor Journalistiek in Amersfoort.
In 1992 begon ze haar tv-carrière toen ze redacteur werd voor De Ronde van Witteman. In 1994 maakte ze de overstap naar de Holland Media Groep, waar ze voor verschillende programma’s werkte, waaronder RTL Nieuws. Als presentator was ze te zien bij 5 in het land. Tussen 1998 en 2001 was Margriet correspondent in New York, onder meer voor Twee Vandaag. Ze werkte als presentator voor AT5 en RTV Noord Holland, BNR Nieuwsradio en Het Gesprek.

Martine Sandifort
Martine Sandifort (1970) is cabaretière en actrice. In 2000 won ze samen met Alex Klaasen het cabaretfestival Cameretten. Het jaar daarna wonnen ze de Pall Mall exportprijs. Intussen vergaarde Martine ook bekendheid met het VPRO-jeugdprogramma Toscane, waarin ze de pizzabezorgster Latoya speelde. Ze was ook verslaggeefster van het sinterklaasjournaal in 2001. In mei 2002 ging het eerste avondvullende programma van Alex en Martine, Volgend jaar lach je d’r om, in première.

Afleveringen Wie is de Mol? 2015

Aflevering 1 Wie is de Mol? 2015
De eerste aflevering van Wie is de Mol? is weer voorbij. De kandidaten kregen hun eerste opdracht bij een treinstation op Sri Lanka. Ze kregen 5 foto’s mee en moesten die 5 mensen die op de foto’s vinden. Voor 4 mensen kon 500 euro voor in de pot verdiend worden en bij 1 persoon zouden er twee vrijstellingen gegeven worden. Helaas wisten de kandidaten geen geld binnen te halen met deze opdracht. Wel wist Ajouad de persoon met de vrijstellingen te vinden. Deze zette hij gelijk in bij de eerste test, waardoor hij automatisch door was naar aflevering 2. Vervolgens gingen de kandidaten naar hun hotel, waar in 2 van de 5 kamers een brief van de Mol lag. Marlijn en Viktor hadden een brief waarop stond: in kamer 3 liggen in een la 2 jokers. Viktor ging naar de kamer, maar wist de jokers niet te vinden en vertelde aan Marlijn dat ze er echt niet lagen. Zij geloofde dit niet en ging ook kijken, waarna zij terug kwam met de 2 jokers en er 1 deelde met Viktor. De tweede opdracht vond plaats in een oud politiebureau. De kandidaten moesten 10 rode strepen vinden in het gebouw en de camera’s zo richten dat er op de televisieschermen in de controlekamer een ononderbroken rode lijn naar het geld zou gaan. Ook dit wisten ze niet tot een goed einde te brengen, waardoor er deze aflevering geen geld voor de pot is verdiend.

Naam: lezen en schrijven
Afvaller: Pieter Derks
Pot: € 0

Aflevering 2 Wie is de Mol? 2015
Voor de eerste opdracht gingen de kandidaten naar een museum, waar ze de taak kregen om alle 84 schilderijen in een ander kamer in precies dezelfde opstelling op te hangen. Ze kregen een halve minuut de tijd om de inrichting te onthouden. Elke keer als een kandidaat opnieuw ging kijken kostte dat 100 euro. Marlijn kreeg weer een brief van de mol met als opdracht om 100 euro uit de pot te kijken. Dit heeft ze gedaan, waardoor ze de mol heeft terugbetaald. De kandidaten wisten uiteindelijk 54 schilderijen goed op te hangen, wat 1000 euro voor de pot betekende. Helaas zijn ze maar liefst 9 keer terug gegaan om nog eens te kijken, waardoor met de eerste opdracht uiteindelijk maar 100 euro voor de pot is verdiend.
Voor de tweede opdracht moesten 3 kandidaten naar een voorstelling. Marlijn, Carolina en Martine besloten om te gaan, waardoor zij de mogelijkheid kregen om een joker te verdienen. Zij moesten per telefoon de overige 6 kandidaten, die in groepjes van 2 per tuktuk zich moesten verplaatsen, naar het theater leiden. Dit lukte ze binnen de tijd, wat 1500 euro voor de pot opleverde.
Er kwam onverwachts ook nog een derde opdracht, waar ook weer 1500 voor de pot te winnen viel. Een groepje moest een vrachtwagen uitladen, waarna de overige 2 groepen hun lading via een kar door de stad moesten trekken en dat vervolgens weer in de vrachtwagen te laden. Ook dit was de kandidaten gelukt. De Pot bevatte na 3 opdrachten 3100 euro, maar dit was niet de eindstand van de tweede aflevering. Margriet was namelijk penningmeester geworden in ruil voor 2 jokers, maar de Mol had gezegd: “Voor wat, hoort wat” en in dit geval kostte dat dus 200 euro, wat ze tijdens de test in moest leveren.

Naam: scheepsrecht
Afvaller: Evelien Bosch
Pot: € 2900

Aflevering 3 Wie is de Mol? 2015
De eerste opdracht vond ’s avonds plaats, waardoor de kandidaten al een idee kregen wat ze gingen doen. Ze moesten al lasergamend door een veld van containers en tuktuks lopen. In de tuktuks lagen enveloppen met geld en als de kandidaat zijn naam op de tuktuk stond, dan zou het geld verdubbeld worden. Alleen Viktor wist het veld over te steken met één envelop ter waarde van 100 euro. Voor de tweede opdracht zocht Art zes kandidaten die graag de aandacht opzoeken. Chris en Rik bleven achter en gingen met Art mee naar een watervliegtuig. De overige zes kandidaten kregen geld mee om spullen te kopen, waarmee ze zouden opvallen. Zij kregen de opdracht om het woord ‘Bentota’ te maken op het strand. Dit is de bestemming van het watervliegtuig, mits Chris en Rik dit door wisten te geven aan de piloot. Het woord was erg duidelijk te zien en dus ging het watervliegtuig naar Bentota. Gelijk op de stijger lag een envelop met maar liefst 3000 euro, maar Chris en Rik dachten dat ze daar nog een opdracht uit moesten voeren en dus gingen ze op zoek naar mensen. Ze liepen dus voorbij de envelop, maar zagen deze niet liggen. De kandidaten dachten aan nog een opdracht, maar op het strand stonden 8 stoelen en een computer, oftewel tijd voor de test. Deze keer was er iets opmerkelijks aan de test, aangezien deze uit 21 vragen bestond in plaats van 20 vragen. De 21e vraag luidde: ‘Wie gun je het meest een vrijstelling?’. Iedereen had een vrijstelling gekregen, zelfs 2 voor Chris, behalve Carolina. Zij kreeg desondanks wel een groen scherm, waardoor iedereen doorging naar de volgende aflevering.

Naam: verraden
Afvaller: –
Pot: € 3000

Aflevering 4 Wie is de Mol? 2015
Voor de eerste opdracht moesten de kandidaten foto’s gaan nemen van gebouwen die herinneren aan de tijd dat Sri Lanka nog een Nederlandse kolonie was. Op de foto moest het gebouw en een aantal kandidaten te zien zijn. Makkelijker dan gedacht, ook volgens de kandidaten. Bij elk gebouw hing namelijk een briefje met een raadsel, waaruit bleek wie van de kandidaten op de foto moesten staan met dat gebouw. Het is uiteindelijk gelukt om 3 van de 7 gebouwen met de juiste kandidaten te maken en zo 750 euro voor de pot te verdienen. Vervolgens kregen de kandidaten kans om ‘iets’ te winnen. Ieder mocht rond een gebouw lopen, waar 12 palen met schaaltjes op stonden. In elk schaaltje lag iets, bijvoorbeeld geld, jokers of de zwarte vrijstelling. Als je bij paaltje 1 begon mocht je zelf kiezen of je naar links of naar rechts zou gaan. Je mocht dan niet meer teruglopen en als je iets pakt uit een schaaltje mag je ook niet meer verder lopen. In één van de schaaltjes lag een bom, als je daar kwam mocht je ook niet meer verder lopen en had je dus niks. Chris en Marlijn hebben geld gepakt en zo 750 euro binnengebracht. Voor de laatste opdracht werden de kandidaten voor driekwartier naar een eiland gestuurd. Op het eiland waren nog 75 andere mensen en het was de taak van de kandidaten om al deze mensen te begroeten en hun naam te onthouden. Na die driekwartier moest ze aan iedere persoon een afscheidstasje meegeven, waar diegene zijn naam op stond. Daarna moesten de kandidaten raden hoeveel ze er goed hadden en als ze het goed hadden zouden ze 1000 euro verdienen. De kandidaten besloten democratisch om tussen de 25 en 50 goede namen te kiezen, terwijl 3 van de 8 kandidaten voor tussen de 50 en 75 gingen. Helaas hadden die 3 kandidaten het bij het juiste eind, maar dat was niet hun antwoord. Weer geen geld voor de pot. Bij de test werd door Margriet de zwarte vrijstelling ingezet.

Naam: M acht
Afvaller: Ajouad El Miloudi
Pot: € 4500

Aflevering 5 Wie is de Mol? 2015
Deze aflevering is vanwege het incident bij de NOS-studio uitgesteld naar vrijdag 30 januari om 20:30 uur.

Voor de eerste opdracht vroeg Art of Marlijn en Carolina mee wilden komen. Zij moeste de andere kandidaten een rondleiding door een tempel geven en ondertussen wat informatie over die tempel aan hun vertellen. Het was de bedoeling dat zij de kandidaten bezig zouden houden, zodat zij ongemerkt in de donatieboxen geld of jokers konden pakken. Ze kozen voor de jokers en wisten 4 jokers te verzamelen, zonder dat iemand het door had. Vervolgens kregen de kandidaten vragen van Art over de tempel. Per goede vraag mochten ze of een joker van de dames wegspelen of 300 euro voor de pot. Ze wisten vier opeenvolgende vragen goed te beantwoorden en kozen telkens voor het wegspelen van jokers, waardoor er uiteindelijk geen jokers of geld met deze opdracht is verdiend. Voor de tweede opdracht gingen ze naar het strand. Ieder kreeg twee vragen en als je de waarheid vertelde zou je een voordeel kunnen krijgen en als je loog niet. Uiteindelijk bleek de helft van de 14 gestelde vragen gelogen te zijn en mochten de kandidaten 7 stukken strand opgraven op zoek naar iets. Achteraf bleek dat er geld in het zand zou hebben gelegen, maar niemand had wat gevonden. Voor de laatste opdracht gingen de kandidaten terug naar Nederland. Nou ja, niet helemaal. Enkele tientallen plaatsen uit Nederland werden op een vlot in een meer geplaatst, op een topografische juiste plek. Chris ging in het midden van het meer de opdrachten doorgeven. Deze opdrachten bestonden uit het ophalen en bezorgen van pakketjes bij de plaatsen. Uiteindelijk kon er 2000 euro verdiend worden als alle vier de pakketjes bij Geldrop (Geld d’r op) aan waren gekomen, dit bleek achteraf. De kandidaten hadden hier driekwartier de tijd voor en het lukte ze net. Ze hadden nog 9 seconden over. Art vertelde dat er maar 3 juiste pakketjes bij Geldrop aan waren gekomen en iemand heeft hier dus zitten mollen. Uiteindelijk is er alsnog 1500 euro voor de pot verdiend.

Naam: schaalvergroting
Afvaller: Viktor Brand
Pot: € 6000

Aflevering 6 Wie is de Mol? 2015
De eerste opdracht werd gehouden op een grote parkeerplaats met heel veel busjes. Chris en Carolina moesten met Art mee en gingen naar een helikopter. De andere kandidaten moesten een getal onder de 2000 maken met de busjes, zonder een getal twee keer te gebruiken. Het getal moest uit de lucht te zien zijn en het moest voor de helikopter duidelijk zijn dat het om geld ging. De kandidaten besloten om 1974 te maken en vervolgens niet voor een streepje en een komma te kiezen om erachter te zetten, maar de letter E ervoor te plaatsen. Chris en Carolina hadden niet door dat de E voor euro stond en gaven als antwoord Mol Edo Brunner (die in 1974 dan geboren zou moeten zijn). Dit was dus niet geld en zodoende is er geen geld verdiend. Voor de tweede opdrachten gingen de kandidaten weer naar het strand. Art begonnen een reeks getallen op te noemen en vertelde erna dat de getallen die hij niet opnoemde geld zou opleveren, als de kandidaten het touw met die nummers uit het zand wisten te trekken. Uiteindelijk bleken er 3 genoemde getallen tussen te zitten, waardoor er niet 2000, maar 1250 euro voor de pot is verdiend. Rik wist nog 2 jokers te verdienen. Die zou hij krijgen van de Mol als hij 750 euro uit de pot zou halen. Deze mogelijkheid kreeg hij omdat hij penningmeester was geworden.

Naam: kantelen
Afvaller: Carolina Dijkhuizen
Pot: € 6500

Aflevering 7 Wie is de Mol? 2015
De kandidaten begonnen met een opdracht in de trein. Iedereen kreeg een koffer en als de naam op die koffer overeenkwam met de naam van het station, waar ze onderweg stopten, dan mocht de koffer open en moesten ze de vraag beantwoorden. Uiteindelijk zouden de kandidaten als de vragen goed beantwoord waren in de juiste wagon eindigen en daar zou geld moeten liggen. De kandidaten wisten deze wagon wel te bereiken, maar het geld niet te vinden. Voor de tweede opdracht moesten de kandidaten een dorp ervan overtuigen dat hij of zij de Mol is. Als het dorp de echte Mol zou kiezen, dan gaat er aan het eind van de serie 2000 euro uit de pot en als het dorp een kandidaat zou kiezen, dan zou er aan het eind van de serie nog 2000 euro aan de pot worden toegevoegd. Het dorp koos uiteindelijk voor Chris Zegers, maar of er geld in de pot komt of niet zullen we de laatste aflevering pas weten. Tijd voor de test. Rik kreeg van Art een aanbod: hij kon de hele groep vrijstellen als hij een groene envelop had. Hierbij gold: hij meer geld hij betaalde, hoe meer kans op een groene envelop. Hij koos voor de keuze van 2 groene en 1 rode envelop(maximale was 4 groene en 1 rode envelop) en bij de executie bleek dat hij de groene envelop had getrokken. Geen afvaller dus deze aflevering.

Naam: spoorloos
Afvaller: –
Pot: € 5750

Aflevering 8 Wie is de Mol? 2015
Voor de eerste opdracht gingen de kandidaten naar een bergachtig landschap vol met theevelden. In de theevelden lagen gele briefjes, waar bedragen op stonden. Het doel was om precies 1851 euro binnen een half uur te verzamelen, maar wederom lukte het de kandidaten niet om geld te verdienen. De ingeleverde stapel bedroeg namelijk maar iets meer dan 1200 euro, bij lange na niet in de buurt. Voor de tweede opdracht kregen de kandidaten een bord met enkele logo’s, die in de winkelstraat te vinden waren. Als ze een logo vonden, moesten ze de eerste letter van de winkel noteren. Uiteindelijk zouden alle letters de naam van een winkel vormen, waar een envelop met 1500 euro lag. Dit ging de kandidaten goed af, aangezien ze met alleen de eerste drie letters de betreffende winkel al wisten te vinden. Ook de derde opdracht werd geld verdiend. Als de kandidaten een parcours ongezien aflegden en enveloppen wisten te verzamelen, dan verdienden ze geld. Marlijn en Chris waren niet gezien en hebben samen €750 voor de pot verdiend.

Naam: onderaan
Afvaller: Martine Sandifort
Pot: € 8000

Aflevering 9 Wie is de Mol? 2015
De aflevering begon met een ronde tafel, waarop onder andere jokers kwamen die de kandidaten konden krijgen. Art legde telkens iets meer of minder op tafel en elke kandidaat mocht ten alle tijden pakken wat hij of zij wilde, maar maximaal 1 keer. Chris en Margriet pakte 2 jokers en Marlijn pakte 500 euro voor de pot. Rik kreeg een envelop met een vraagteken en dit leed uiteindelijk tot dat hij van Chris of Margriet de jokers mocht afpakken. Hij koos voor de jokers van Chris (misschien omdat deze binnen handbereik lagen). Vervolgens was er al een test en executie, waarna Chris de groep als laatste moest verlaten en zo net aan de finale misliep. Dit verliep erg emotioneel, maar had ook een voordeel. Chris was namelijk door de inwoners van een dorp gekozen als de Mol, maar hij is het dus niet, wat betekent dat de pot met 2000 euro gespekt zou worden. De laatste opdracht vond plaats op de markt. De kandidaten kregen elk 4 zinnen, welke voor de andere kandidaten bedoeld waren. Dit moest vervolgens over geschreeuwd worden. Helaas is ook deze laatste opdracht mislukt, aangezien niemand de juist 4 zinnen of zelfs 4 zinnen had. De eindstand van de pot is dit seizoen geëindigd op €10,500,-.

Naam: zinloos
Afvaller: Chris Zegers
Pot: € 10500

Aflevering 10 Wie is de Mol? 2015

De Mol: Margriet van der Linden
Winnaar: Rik van de Westelaken
Verliezend finalist: Marlijn Weerdenburg

Wie is de Mol? 2015 gemist?

Mocht u onverhoopt een afleveringen van het 15e seizoen van Wie is de Mol? gemist hebben? Dan staat hieronder per aflevering een link naar waar u die aflevering terug kunt kijken.

Aflevering 1 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 2 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 3 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 4 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 5 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 6 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 7 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 8 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 9 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.
Aflevering 10 Wie is de Mol? 2015 gemist? Klik dan hier om deze aflevering terug te kijken.

Pot en Kijkcijfers Wie is de Mol? 2015

Aflevering Naam Uitzenddatum Pot Kijkcijfers
1 lezen en schrijven 1 januari 2015 €0 2.486.000
2 scheepsrecht 8 januari 2015 €2900 2.609.000
3 verraden 15 januari 2015 €3000 2.439.000
4 M acht 22 januari 2015 €4500 2.309.000
5 schaalvergroting 30 januari 2015 €6000 2.078.000
6 kantelen 5 februari 2015 €6500 2.427.000
7 spoorloos 12 februari 2015 €5750 2.199.000
8 onderaan 19 februari 2015 €8000 2.119.000
9 zinloos 26 februari 2015 €10500 2.012.000
10 finale 5 maart 2015 €10500 3.359.000

Wie is de Mol? seizoen 15 is vanaf 1 januari elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Bron: Avrotros

Filed in: Programma's Tags: , , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.