Nationale 2014 Test (BNN)

nationale 2014 test
Heb jij goed opgelet afgelopen jaar? In De Nationale 2014 Test checken Ruben Nicolai en Geraldine Kemper de kennis van bekend en onbekend Nederland. Pak je smartphone, je tablet of pen en papier erbij en doe mee.

In het jaaroverzicht komen de hoogtepunten van het afgelopen jaar aan bod. Test of je al het belangrijke nieuws hebt meegekregen en fris je geheugen op. De Nationale 2014 Test is maandag 29 december te zien bij BNN op NPO 3.

Nationale 2014 Test
Voordat het nieuwe jaar aanbreekt, kijk je nog eens terug op 2014. Welke schandalen vonden er plaats in de politiek? En welke trends waren niet te missen? De BNN-presentatoren Ruben en Geraldine ontvangen acht bekende Nederlanders die het tegen elkaar op zullen nemen. Vragen in de categorie├źn nieuws, sport, showbizz, politiek en hypes komen aan bod. Wie de minste fouten heeft, gaat naar huis met de welverdiende Nationale 2014 Test-award.

Winnaars
De deelnemers zijn niet zomaar bekende Nederlanders, maar BN’ers die het afgelopen jaar in de prijzen zijn gevallen. Wie is de Mol-winnares Sofie van den Enk, De Beste Singer-Songwriter Stef Classens, Dutch Porn Award-winnares Bobbi Eden en Televizier aanstormend talent Ruud Feltkamp zijn onder andere aanwezig. Ook het meespelende publiek zit vol met winnaars; van de beste patatbakker tot het beste rolschaatsteam. Maar wie van deze winnaars wint de award en mag zichzelf de BNN-nieuwskenner van 2014 noemen?

De Nationale 2014 Test is maandag 29 december om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Filed in: Programma's Tags: ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.