Nationale Eettest 2015

Aanstaande woensdag is het weer tijd voor de Nationale Eettest 2015. Welke oer-Hollandse groente is plotseling mateloos populair bij gezondheidsfreaks in de States? Hoeveel glazen energiedrank moet je drinken om honderd suikerklontjes binnen te krijgen? En wat krijg je precies als je een kapsalon bestelt? Dit soort vragen worden in De Nationale Eettest voorgeschoteld door presentator Paul de Leeuw aan het publiek en de kijkers thuis.

Dit jaar nemen presentatrice Nance, tv-maker/blogger Tim den Besten, Heel Holland Bakt-winnaar Menno de Koning, schrijver/fijnproever Ronald Giphart, zanger Frans Duijts, presentatrice Vivian Reijs en de jongste chefkok van Nederland Joris Bijdendijk het tegen elkaar op in de studio. Naast de BN’ers gaan ook de publieksvakken met elkaar de strijd aan en dit jaar zijn dat de superfood-liefhebbers, de snackgekken, de foodbloggers, de truckers en de gepassioneerde boeren.

De test is samengesteld door niemand minder dan Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden. Zij is daarnaast ook als expert in de studio aanwezig om bij de vragen op smaakvolle wijze tekst en uitleg te geven.

Deze test staat volledig in het teken van eten en ook dit jaar kun je zelf weer meespelen om te testen wat jij weet over eten. Om mee te spelen ga je naar live.bnn.nl en daar verander je gratis en voor niets je telefoon in een stemkastje, maar je kunt natuurlijk ook lekker ouderwets met pen en papier meespelen.

De Nationale Eettest 2015 is woensdag 28 januari om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Filed in: Programma's
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.