Australië – Nederland morgen te zien op Nederland 1

fifawkvoetbal2014Morgen is bij NOS Studio Brasil de tweede WK wedstrijd van Oranje te zien, namelijk Australië – Nederland. Na de sensationele WK-start tegen Spanje wacht Australië morgen als tweede tegenstander van Oranje. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal heeft in elk geval zelfvertrouwen getankt, maar zal ervoor moeten waken om de Australiërs te onderschatten. Commentaar bij de wedstrijd komt van Jeroen Grueter. In het stadion zitten Youri Mulder en Bert van Marwijk voor de analyse. Henry Schut en Hugo Borst ontvangen in hun Hilversumse ‘huiskamer’ Willem van Hanegem en rapper Ali B.

De Algerijnse scheidsrechter Djamel Haimoudi fluit de wedstrijd Australië – Nederland in Porto Alegre. In 2013 floot Haimoudi de finale van de Africa Cup en eerder ook wedstrijden tijdens de Confederations Cup. De 43-jarige scheidsrechter is de tweede Algerijn ooit die een wedstrijd op een WK fluit.

Mocht Nederland morgen de wedstrijd Australië – Nederland winnen, dan is Nederland al zo goed als door naar de achtste finales en moet er wel iets heel geks gebeuren voor Australië om ook op dit WK actief te blijven na de eerste ronde.

Australië – Nederland is morgen vanaf 17:55 uur te zien op Nederland 1.

Filed in: Nieuws, Voetbal Tags: ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.