Johan Cruijff Schaal 2014: Ajax – PEC Zwolle live op tv bij FOX

foxsportsVanavond, 3 augustus 2014, wordt voor de 25e keer gestreden om de Nederlandse Supercup, oftewel de Johan Cruijff Schaal 2014. Ieder seizoen wordt deze wedstrijd tussen de huidig landskampioen en de huidig bekerwinnaar gespeeld in de Amsterdam ArenA, een week voordat het nieuwe voetbalseizoen van start gaat.

In deze editie neemt landskampioen Ajax het op tegen bekerwinnaar PEC Zwolle, die de beker met maar liefst 5-1 won ten koste van Ajax. Ajax is dus erg getergd om dit recht te zetten en vanavond alvast de eerste prijs van het seizoen te pakken. Gelukkig voor voetbal liefhebbend Nederland wordt deze wedstrijd live uitgezonden op televisie en wel op het gratis kanaal van FOX te verstaan.Voor Ajax wordt het de zestiende deelname aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal, terwijl het voor PEC Zwolle een primeur betekent. De uitzending vanuit de Amsterdam ArenA wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten.

FOX is beschikbaar voor alle digitale TV-abonnees in Nederland, waaronder Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11), KPN (kanaal 14), Caiway (kanaal 11), Delta (kanaal 13) en CanalDigitaal (kanaal 52). Vanaf 1 augustus is FOX ook te ontvangen via KPN Digitenne (kanaal 26). De volledige uitzending van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is ook rechtstreeks te volgen op FOX Sports, waar na afloop van de wedstrijd bovendien exclusief een uitgebreide nabeschouwing is te zien.

Johan Cruijff Schaal 2014 tussen Ajax en PEC Zwolle is vanavond om 18:00 uur te zien op FOX.

Filed in: Nieuws, Voetbal Tags: ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.