Champions League eerste groepswedstrijden te zien bij de NOS

championsleagueHet nieuwe Champions League seizoen staat weer voor de deur! Dinsdag 16 en woensdag 17 september worden de eerste groepswedstrijden gespeeld en de NOS is daar weer bij. Elke speeldag zenden zij één volledige wedstrijd uit en samenvatting van alle andere gespeelde wedstrijden.

Dinsdag:
In groep D van de Champions League wordt vanavond een rechtstreeks verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund-Arsenal uitgezonden, met commentaar van Jeroen Elshoff. Presentatie ligt in de handen van Jack van Gelder en Tom Egbers. De wedstrijd wordt geanalyseerd door Ronald de Boer en Co Adriaanse.

Woensdag:
Ajax trapt de poulefase van de UEFA Champions League af met een thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain, de club van oud-Ajacieden Zlatan Ibrahimovic, Gregory van der Wiel en Maxwell. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Jeroen Grueter, presentatie wordt gedaan door Jack van Gelder en Tom Egbers. De wedstrijd wordt geanalyseerd door Youri Mulder en Bert van Marwijk

Champions League voetbal is vanavond en morgen om 20:15 uur te zien op NPO 3. De samenvattingen volgen aansluitend op deze uitzending.

Filed in: Nieuws, Voetbal Tags: , ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.