KNVB Beker: PEC Zwolle of NEC naar de finale?

knvbbekerVanavond gaat de eerste halve finale van de KNVB Beker 2014 van start. NEC komt op bezoek bij PEC Zwolle. De winnaar van deze wedstrijd mag op Eerste Paasdag voor de bekerfinale in de De Kuip te Rotterdam aantreden. Hier wordt AZ of Ajax hun tegenstander.

Voor beide ploegen is het een belangrijke wedstrijd. Zo heeft de trainer van PEC Ron Jans het al weken over de wedstrijd van het jaar. Aangezien er in de eredivisie niks meer te verliezen of te winnen valt voor PEC, kunnen ze zich volledig op de KNVB beker richten, die ook nog eens een ticket oplevert voor Europees voetbal. Ook van NEC is het heel knap dat ze het in ieder geval tot de halve finales hebben gered. In de competitie draait NEC echter een waardeloos seizoen. Op het moment van schrijven is NEC zelfs een degradatiekandidaat.

Naar verwachting gaat PEC er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. Voor NEC is het toch ook belangrijk om geen blessures op te lopen, aangezien de speler echt onmisbaar zijn en er nog zeker een paar punten moeten worden gepakt in de competitie om zich veilig te stellen.

Op televisie
De KNVB beker wedstrijd van PEC Zwolle tegen NEC is live te volgen bij Veronica. De uitzending begint op 26 maart 2014 om 20:30 en duurt tot 22:35.

Filed in: Voetbal
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.