Champions League finale Real Madrid – Atletico Madrid

championsleagueVanavond is het dan eindelijk zover. Het miljoenenbal is na een geweldig seizoen weer tot het einde gekomen. De Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid staat op het programma. Nog nooit ging de Champions League finale tussen twee ploegen uit dezelfde stad.

Real Madrid en Atletico Madrid hadden beide een lange weg te gaan om uiteindelijk in de Champions League finale te komen. Real moest onder andere winnen van de Duitse clubs Schalke 04, Borussia Dortmund en de winnaar van 2013 Bayern München. Atletico wist te winnen van onder andere AC Milan, FC Barcelona en Chelsea.

Atletico Madrid is dit seizoen al de landskampioen geworden ten koste van FC Barcelona en Real Madrid. Voor Real Madrid is het dus wel belangrijk om nog een grote prijs te winnen en daar kunnen ze vanavond voor zorgen.

Rechtstreeks verslag van de Champions League-finale, waarin voor het eerst twee clubs uit dezelfde stad tegenover elkaar staan: Atlético Madrid en Real Madrid. Met voor- en nabeschouwing. Presentatie is de handen van Tom Egbers (Hilversum) en Jack van Gelder (Lissabon). Analyse wordt gedaan door Ruud van Nistelrooij en Youri Mulder (Hilversum) en Co Adriaanse (Lissabon).

De Champions League finale is vanavond om 20:40 uur te zien op Nederland 3.

Filed in: Voetbal Tags: ,
 DVD algemeen

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.