NOS Studio Brasil vanaf vanavond elke dag te zien

studiosportVanavond gaat het programma NOS Studio Brasil van start, dat gedurende het gehele WK Voetbal 2014 wordt uitgezonden. Iedere dag dat er wedstrijden gespeeld worden, worden deze tijdens de uitzending van NOS Studio Brasil uitgezonden, die van half zes tot middernacht gaat duren.

In NOS Studio Brasil nemen Dione de Graaff, Gert van ’t Hof, Jeroen Stomphorst, Henry Schut en Hugo Borst de presentatie in handen. Ze zitten in een huiskamerdecor in Hilversum, waar ze samen met één of meerdere gasten de wedstrijden gaan voorbeschouwen, analyseren en nabespreken.

Een greep uit de gasten die acte de présence geven in ‘huize Borst-Schut’: Cornald Maas en Jan Smit, Herman Koch, Bert Visscher en Guus Meeuwis. De Nederlandse sport top is met onder meer de schaatsbroertjes Michel en Ronald Mulder, international vrouwenvoetbal Daphne Koster en tennissers John van Lottum en Raemon Sluiter goed vertegenwoordigd. Verder zal tenminste één voetbalgast per avond de bank in Hilversum completeren. Hierbij is een speciale rol weggelegd voor Co Adriaanse, die steeds op ‘the day after’ de wedstrijd van het Nederlands elftal zal analyseren.

Een tweede ‘special guest’ van het duo is de Belgische singer-songwriter Milow. Milow, bekend van hits als You don’t know, Ayo technology, You and me (In my pocket) en Little in the middle, wordt de vaste België-watcher van Studio Brasil. Milow is een echte liefhebber van het Belgische voetbal en zal, zolang de Belgen meedoen, zijn eigen visie op het spel geven. Daarnaast krijgt hij een vrije muzikale rol.

NOS Studio Brasil is vanaf vanavond elke wedstrijddag te zien om 17:25 uur op Nederland 1.

Filed in: Nieuws, Voetbal Tags: ,
 DVD algemeen

One Response to "NOS Studio Brasil vanaf vanavond elke dag te zien"

  1. Tina schreef:

    Your’s is the inelteiglnt approach to this issue.

Leave a Reply

Submit Comment

© 2020 Televisievolgen.nl. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.